SCREEN TEAM SUBOTICA
mapa

PLASTISOLI

PLAST BASE EL
Plastisol elastik baza.
PLAST BASE G
Plastisol baza za štampanje sa gliterom ili za konačni sjajni efekat, bez ftalata. Izuzetno proziran, pogodan i za 3D štampanje sa finim sitima.
PLAST BASE HT
Plastisol baza za 3D štampanje sa efektom kvadratnog oblika, bez ftalata. Izuzetno transparentan i pogodan za fina sita.
PLAST BASE TR
Transparentna plastisol baza, koja se koristi kao transfer lepak (metatran lepilo), bez ftalata. Otisci sa Plast Base TR biće izuzetno mekani i elastični s velikom otpornošću na pranje. Može se dodati u Plast asortiman boje, kako bi im se dala mogućnost prenošenja folija.
PLAST WHITE AG
Pokrivna plastisol bela boja, mekana na dodir, bez ftalata, može se koristiti kao podložna bela i kao krajnja bela. Može se koristiti sa vrlo finim sitima (do 100/120 linija / cm) koji daju proizvodu efekat bele boje sličnom vodenom. Veoma brzo se suši ispod fleš sušare. koristiti kao podložna bela i kao krajnja bela
PLAST WHITE EL
Elastičan beli plastisol, bez ftalata. Većinom je namenjen za elastične podloge, brzo se suši ispod fleš sušare. Koristiti kao podložna bela i kao krajnja bela.
PLAST WHITE LF
Beli plastisol nisko-fuzijski (130 ° C), bez ftalata, pogodana je za belu podložnu i kao krajnja bela. Izuzetno pokrivna i brzo se suši ispod fleš sušare, većinom je namenjen za za štampanje sa fleševima između sita zbog izuzetno smanjenog uticaja na preštampavanje.
PLAST LUBRILAC
Razređivač bez ftalata, koristi se za smanjenje viskoznosti za ceo PLAST asortiman.
NEUTRAL PLAST
Plastisol transparentna baza, bez ftalata, koristi se za smanjenje intenziteta boja. Najčešće se predlaže za korišćenje kod smanjenja za procesne Plast PK boje, jer ne menja viskoznost boja i zadržava originalni efekat dizajna.
PLAST BLOCK GREY
Baza za podložni otisak na svim sintetičkim i prirodnim materijalima gde postoje problemi migracije boje na tkanini. Proizvodi daju garanciju barijerskog efekta koji blokira sublimaciju i migraciju, sprečava da boja materijala promeni odštampanu nijansu boje. Proizvod se može koristiti sa proizvodima PLAST serije; može se koristiti i u štampanju sa transferom.
PLAST CATALYST
Specijalni katalizator za PLAST seriju boja. Prianjanje proizvoda PLAST-a na određenim tkaninama može se poboljšati dodavanjem PLAST CATALIST-a (max. 5%) ili kad god se zahtevaju tretmani nakon štampanja (npr. završno bojenje ili kamenovanje). Proizvod se takođe može koristiti za smanjenje standardnog vremena sušenja i temperature od 160 ° do 130 ° min. Plast Catalist dodan u proizvod ima vek trajanja od oko 10 sati.
PLAST COVERING
Plastisol pokrivna baza koja se koristi kao redukcijska baza, bez ftalata. Može se koristiti za smanjenje viskoznosti Plast asortimana bez uticaja na efekat pokrivnosti. 20% Covering Plast-a u Plast asortimanu boja povećava efekat pokrivnosti. Može se koristiti i za omekšavanje boje, što otisku daje "efekat otiska vodenom bojom ".
PLAST ECOWHITE
Beli plastisol sa visokom pokrivnom moći, bez ftalata, može se koristiti kao podložna bela i kao krajnja bela. Vrlo brzo se suši ispod fleša, uglavnom se predlaže za štampu na vuni.
PLAST DROP
Plastisol baza za poboljšanje elastičnosti i skraćivanje vremena fiksiranja na 130 ° C, bez ftalata. Izuzetno proziran i sa visokim sadržajem veziva.
PLAST MATT
Plastisol baza za mat efekat, bez ftalata.
PLAST WHITE FLASH
Beli plastisol, izuzetno brzo sušenje ispod fleš sušare; odlična pokrivnost, fleksibilnost.
PLASTFOAM
Plastisol bubreća baza za 3D efekte, bez ftalata. Može se dodati u Plast seriju boja, što puff efektima daje vrlo zatvoren i definisan efekat. Pogodno za štampanje sa transferom.
PLAST COLOURS
Pokrivne plastisol boje, bez ftalata, pogodne za štampanje mokro na mokro. Plast serija boja isporučuje se sa sistemom boja za mešanje po PANTONE skali.
PLAST FLUO COLOURS
Fluorescentne plastisol boje, izuzetno sjajne i pokrivne, bez ftalata. Asortiman čine sledeće fluorescentne boje: žuta, narandžasta, crvena, pink, zelena, plava.
PLAST PK COLOURS
Plastisol procesne boje bez ftalata. Jaka koncentracija, može da se smanji sa NEUTRAL PLAST-om.
METALLIC PLAST
Plastisol boje sa metalik efektom, bez ftalata. Dostupno u srebru, zlatu i perlascentu. Izuzetno sjajan efekat,fine granulacije sličan transfer folijima.Štampa se na sitima do 77.
THINNER
Razređivač na bazi rastvarača koji se koristi za smanjenje viskoznosti svih proizvoda PLAST serije.