SCREEN TEAM SUBOTICA
mapa

PROIZVODI ZA METALIK EFEKTE

ALUMINIUM PASTE
Aluminijumski prah za srebrene metalik efekte, mora se dodati u GoldBinder NTI/NFO uz sporo mešanje. Otisci sa aluminijusmkom pastom suše se kao normalni pigmenti.
BRONZE POWDER E 900
Bronzani prah za efekat zlata, mora se dodati u Gold Binder NTI/NFO uz sporo mešanje. Otisci sa BRONZE POWFER E 900 suše se kao normalni pigmenti.
DIAMOND GM
Baza koja omogućava postizanje bisernog sjaja u neutralnoj boji, ili uz dodavanje malih količina (0,5 – 1%) Minerprint pigmenata za dobijanje bisernog obojenog efekta. Efekti štempe su oštri sjajni sa dobrim svojsvtima postojanosti na habanje i pranje. To je metalik prah bez metala i usled toga ekološki prihvatljiv. Otisci se moraju sušiti na 150°C tokom 3 minuta.
GOLD GM
Baza za postizanje efekta zlata. Otisci su oštri, sjajni, sa dobrim svojstvima postojanosti na habanje i pranje. To je metalik prah bez metala i usled toga ekološki prihvatljiv. Fiksiranje na 150°C, 3 minuta.
GOLD BINDER NFO
Baza za metalik prah. Gold Binder NFO daje sjajne otiske i štiti čestice metala od oksidacije.
GOLD BINDER NT
Baza za metalik prah. Najveća stabilnost u u uslovima gde je visoka radna temperatura, zato se preporučuje za zemlje sa toplom klimom.
PASTE GLT
Gliter baza za ravnu i rotacionu štampu.
RICH BRONZE PASTE
Bronzani prah za efekat zlata, mora se dodati u Gold Binder NTI/NFO uz sporo mešanje. Otisci sa Bronze Rich pastom suše se kao normalni pigmenti.